afashionmomsdiary.blogg.se

Här i bloggen delar jag med mig av min inspiration när det kommer till mode, mat, inredning och en del personligt. Hoppas ni gillar bloggen och kom gärna med önskemål på vad ni vill se mer av!

Fredagsmys med Bubbel!

Kategori: Allmänt

Hej Alla!

 

I dag är det fredag, ska bli skönt med helg. Efter en hektisk morgon med lämning av I på skolan och L på förskolan är det skönt att komma hem och hämta andan innan all möte drar i gång. Fredagar brukar jag i dom flesta fallen jobba hemifrån. Lite mys med gott kaffe och små ljus tända överallt. I dag ska jag i väg och träffa 2 av mina kunder, en ny som förhoppningsvis vill inleda ett nytt långsiktigt samarbete. Har egentligen inte mer tid just nu, me3n det är så roligt och väldigt varierande.

Företagen jag jobbar med just nu är helt olika, så det blir väldig varierande arbetsuppgifter Dem befinner sig även i olika säsonger, såman får verkiligen hålla sig uppdaterad på vad som händer i modevärlden.

 

I vilket fall som helst så blir det bubbel i kväll. Jag tycker om att bland i lite lite koncentrerad fläderbloms saft i glaset. Blir supergott, prova det.

 

Vi avslutar med ett väldigt bra citat

 

"Cinderella is a proof that a pair of shoes can really change your life"